Exotiq Massagelijn

29 december 2020 0 Door john
Exotiq massage producten

Exotiq

Hou je van massages of ben je iemand die er van houdt om massages te geven? De Exotiq Massagelijn kaarsen of oliën helpen je heerlijk te ontspannen en te genieten van de aanraking of dit nu erotisch bedoeld is of niet. De massagekaarsen van Exotiq vullen het vertrek met hun eigen specifieke zachte geur ook de iedere massageolie heeft zijn eigen geur.

De Massagekaars

De kaars wordt geleverd in een extra doosje, waardoor deze beschermd is tegen vallen. De massageolie komt vrij door de kaars aantesteken en deze 5 tot 10 minuuten te laten branden. De massageolie die vrijkomt voelt heerlijk warm aan je hoeft niet bang te zijn dat het te heet wordt. De kaars smelt op een lage temperatuur hierdoor wordt de olie niet te warm. Twijfel je toch vraag dan je partner de olie eerst in zijn of haar handen af te laten koelen.

De Massageoliën

Een body to body massage kan onderdeel zijn van het voorspel, hierbij mag een heerlijk ruikende en ontspannende massageolie niet ontbreken. Verder heeft de Exotiq massageolie ook een verzorgende werking en voelt deze zijdezacht aan. De massageolie zit in een luxe uitziende fles voor zien van een handige doseer-dop.

Massageolie of Massagekaars

Wat bepaalt voor jouw de keuze tussen een olie of een kaars.

  • Een kaars kan de spontaniteit weghalen, omdat je deze zeker 5 tot 10 minuten van tevoren aan moet steken. Dit kan het verrassings element voor je partner weghalen. Hij gaat wel lang mee dus je kunt hem ook aansteken voor de geur of sfeer.
  • De massagekaars geeft een warme olie, dat kan direct ontspannend werken. De olie moet je eerst met je handen opwarmen.
  • De kaars vult het hele vertrek met een geur, waardoor je samen in een bepaalde gemoedsfeer kan komen.

Exotiq massagelijn

De massagelijn van Exotiq is aangenaam om mee te masseren. De oliën hebben een verzorgende werking, glijden lang en trekken goed in. Ze zijn in diverse geuren te verkrijgen het is dus wel zoeken naar een geur die bij jouw past.

De kaars heeft daarnaast ook een handig schenktuitje waardoor je de vrijgekomen olie doel gericht kan gieten op de locatie waar je het wilt hebben.

De olie zit in een luxe uitziende fles die beschikt over een handige doseer-dop.