Swiss Navy

29 december 2020 0 Door john
Swiss Navy voor iedere bevolkings groep om het genot van intimiteit niet te belemmeren, is er een grote behoefte aan producten die de intimiteit niet in de weg staan. Wanneer een vrouw om wat voor reden dan ook droger blijft zal deze minder genieten van seksuele intimiteit en zal ook de behoefte hieraan afnemen. Hier heeft Swiss Navy de perfecte producten voor zodat, dit genot blijft bestaan. Swiss Navy heeft een diversiteit aan glijmiddelen op siliconen en op waterbasis.

Veel vrouwen die in de menopauze zitten hebben voordeel bij het gebruik van een glijmiddel op basis van silicone of waterbasis. Het glijmiddel op waterbasis kan ook heel goed gebruikt worden in combinatie met allerlei verschillende speeltjes en de Loveboxxx.
  • Ergonomische lekvrije fles met vergendelbare pomp
  • Handig verdeelpompje met een hand te gebruiken
  • Landerig smering die fluweel zacht aanvoelt
  • Siliconen formule is van de hoogste kwaliteit

Extra Informatie

Houd deze producten buiten het bereik van kinderen.