PMV20 serie

5 januari 2021 0 Door john
post-modern-vibes-serie

PMV20 serie is ontwikkeld om een einde te maken aan het saaie uiterlijk van de vibrator. Met de bedoeling om van de vibrator iets kleurijks te maken. Het kleurrijke palet van de PMV20 serie maakt het intense plezier nog spannender, voor degene die hun ware kleuren zien. Laat elke regel los, laat de PMV20 serie je alle kleuren van de hemel laten zien. In het vervolg van dit artikel korten we het af als PMV

De PMV20 serie uitgelicht

Waar staat PMV20 eigenlijk voor? PMV staat voor staat voor Post Modern Vibes en de 20 staat voor het jaar. De liefde voor kunst incombinatie met de liefde voor erotiek is de inspiratie geweest om diverse kleuren te combineren, waardoor een hele speelse en ondeugende uitstraling ontstaat. Het design is trendy en gaat zeker met de tijd mee. De PMV serie bestaat uit een lijn van 5 verschillende vibrators, elke vibrator heeft zijn eigen unieke combinatie van kleuren. Iedere vibrator een eigen naam, daarnaast bezitten ze allemaal een hun eigen functies.

PMV20 dolphin

pmv20-dolphin

dolphin is ontworpen met een G-Spot zoekende curven en heeft een roterende kop. De roterende kop heeft als doelwit de G-Spot te stimuleren. Deze vibrator heeft drie sterke motoren, 12 rotatie snelheden en 13 verschillende vibratie standen. Het dolfijnneusje drukt heerlijk tegen clitoris waardoor deze extra gestimuleert wordt.

PMV20 Rabbit

pmv20-rabbit

Rabbit is ontworpen met een G-Spot zoekende curven en heeft een roterende kop. De roterende kop heeft als doelwit de G-Spot te stimuleren. Deze vibrator heeft drie sterke motoren, 12 rotatie snelheden en 13 verschillende vibratie standen. De oortjes trillen heerlijk tegen clitoris waardoor deze extra gestimuleert wordt.

PMV20 G-spot

pmv20-g-spot

Dit is een krachtige vibrator met goed gevormde rondingen. Welke zijn voorzien van ribbeltjes die ontworpen zijn voor een krachtige stimulatie. Deze vibrator heeft 2 sterke motoren en 13 vibratie standen.

PMV20 Vice

 de vice

Vice is een kleurrijke verschijning tussen de Dubbele Vibrators! Deze krachtpatser heeft maar liefst 3 motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden. Het prikkelt al je zintuigen met zijn looks en kunnen. Stimuleer met Vice je G-spot, clitoris en anus tegelijkertijd en geniet van het fijne gevoel van de roterende functie. Daarnaast kun je de vibraties en rotaties ook apart van elkaar uitschakelen en bedienen.

PMV20 Wand

de wand

Dit is een draadloze en super flexibele slanke vibrator met 13 vibratie standen voor een intense sensatie binnen en buiten de vagina. Deze vibrator heeft 1 sterke motor met 11 standen.

Bekijk onze shop.