Sway Vibes

5 januari 2021 0 Door john
Sway-Vibes

Sway Vibes garandeerd dezelfde verbluffende ervaring en hetzelfde niveau van luxe als voorheen. Waarom zouden we voor de vibes serie een goede formule veranderen? Met de Sway vibes hebben we het uiterlijk en het aanzicht zo veranderd dat het aan alle verwachtingen voldoet. Wanneer een product luxe en special wilt over komen zoals de Sway vibes, wil je dit terug zien in de verpakking. We hebben wat verbeteringen aan het product aangebracht. Alle speeltjes worden nu geleverd met special speelzakje om het speeltje veilig en discreet op te bergen.

Missie van de Sway

Maak de volgende stap in je seksuele reis met de vibes en ontdek dat we helpen om je eigen seksualiteit en verlanges te bevredigen. Kom je nu na een avondje stappen alleen thuis of heb je een leuke date. Met de Sway vibes kun je samen of alleen nog veel plezier beleven. Het elegante ontwerp en de hoog waardige materialen maken het zeker een pronkstuk in je slaapkamer.

De diverse modellen

De Sway vibes serie bestaat uit 4 elegant ontworpen vibrators met alle 4 hun eigen specifieke eigenschappen!

Sway nummer 1 is een unique wand vibrator met een strak design met een luxe uitstraling. Deze vibrator zal je heupen doen bewegen met zijn krachtig vibrerende motoren. Beide motoren hebben 7 verschillende trilpatronen en zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Sway nummer 2 is een moderne rabbit vibrator. Dit luxe speelgoed is uitgerust met een krachtige motor in elk stimulatiepunt. Deze vibrator is gemaakt van een zachte siliconen. Dit maakt dat de Sway nummer 2 zacht aanvoelt en erg soepel glijdt naar de meest gevoelige plekken met een klein beetje glijmiddel op waterbasis.

Sway nummer 3 buigt comfortabel met het lichaam mee. Deze vibrator past perfect in de elegante string en kan daarom discreet onder de kleding worden gedragen.

Sway nummer 4 is een luxe wand vibrator die soepel alle gevoelige plekjes weet te vinden.