Voor het eerst naar een Swingersclub! Spannend!!

5 januari 2021 0 Door john
Voor het eerst naar een Swingersclub!

Wanneer je voor het eerst naar een swingersclub gaat is dit heel erg spannend. Je weet niet wat je kan of moet verwachten. Meestal is er in de eerste helft van de avond nog geen dresscode deze start meestal rond 11 uur. Het meest moeilijke is hoe maak je contact of laat je een ander koppel merken dat je hun wel leuk vind.

Eigenlijk is dit helemaal niet moeilijk je moet het gewoon zijn natuurlijke weg laten volgen. Gespreken komen vaak vanzelf tot stand zonder dat je daar moeite voor moet doen. De meest voor de hand liggende plaatsen waar contact onstaat is de hotwirl pool en de veel vuldig aanwezige speelruimtes.

Vind je het allemaal spannend en durf je niet goed, zie je een koppel waar je contact mee wilt ga dan dicht bij hun in de buurt liggen. Strelingen komen dan vanzelf en is het ijs gebroken, klikt het dan kunnen de meest prettige dingen gebeuren ongeacht de locatie in het pand seks is niet alleen maar toegestaan in de speelruimtes.

Er is geen formule om te beginnen met Swingen, er zijn koppels die naar naakt stranden gaan, andere doen partnerruil en weer andere doen contact op via een swingers site zoals SDC.

ongeschreven regels in een swingersclub:

– nee is nee / ja is ja
– blijf je zelf en laat je niet forceren tot iets wat je niet wilt.
– blijf samen in een ruimte, maar laat elkaar wel vrij
– geniet volop van overheerlijke sex
– hou altijd het dialoog met je eigen partner

Onderzoek voor je zelf of je relatie het aankan om naar een swingers club te gaan en welke type club je dan zou willen. Je hebt clubs waar alleen staande mannen mogen komen, maar ook waar ze niet mogen komen. Alleen staande vrouwen zijn vrijwel overal toegestaan.

Kijk ook of je naar een grote of een kleinere club wilt gaan als je voor het eerst gaat. Dit kan een groot verschil maken of het je bevalt of niet. Je hebt grote clubs (meer dan 150 koppels) en kleinere clubs. Kleinere clubs zijn over het algemeen ook wat huiselijker hier vind je dan ook over het algemeen de doorsnee huisvrouw.

Veel plezier