Disclaimer

De webwinkel van ExoticJoy.nl is voorbehouden aan personen van 18 jaar en ouder.

Al onze producten welke in deze webshop te vinden zijn, zijn wettelijk toegestaan in Nederland.
Aangezien wij niet buiten Nederland leveren zijn wij dan ook niet op de hoogte van wetgevingen in landen buiten Nederland. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gehouden mocht een product bij een grens controle in beslag worden genomen.

ExoticJoy.nl garandeert op geen enkele wijze dat de informatie over de producten volledig is.
We streven dit wel zoveel als mogelijk na, zodat we de klant van juiste informatie voorzien.

ExoticJoy.nl claimt op geen enkele wijze dat zijn producten geschikt zijn voor het behandelen, genezen of voorkomen van enige ziekte of aandoening.

Onze producten niet gebruikenwanneer u lijdt aan hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes of enige andere lichamelijk aandoening. Gebruik onze producten niet tijdens zwangerschap of borstvoeding. Gebruik onze producten niet in combinatie met MAO-remmers of enig ander medicijn. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts en volg diens adviezen op. Bewaar onze producten buiten bereik van kinderen.

U accepteert de volledige aansprakelijkheid voor mogelijk letsel, schade, strafmaatregelen, verlies van inkomen en/of bezittingen die onstaan door aankoop, consumptie, gebruik en/of misbruik van een product van ExoticJoy.nl.
ExoticJoy en zijn eigenaren, vertegenwoordigers en werknemers zijn niet verantwoordelijk voor het handelen van klanten.

De verzending van onze produkten gebeurt zoveel mogelijk via brievenbuspost u als klant ontvangt na verzending van u aankoop ten alle tijden een track & trace code van ons per email. Niet aangekomen of kwijtgeraakte zendingen(om welke reden dan ook) worden onder geen enkel beding vergoed.

Deze website maakt gebruik voor tracking cookies voor het bijhouden van enkele instellingen.
Zonder deze cookies kan de webshop niet optimaal functioneren.
Tevens worden er algemene website statistieken bijgehouden, maar het is mogelijk om u hiervoor uit te schrijven.