Herroepingsrecht

Je hebt bij ExoticJoy het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Dit is het herroepingsrecht en is wettelijk bepaald. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij het hier om een product gaat wat hiervan is uitgesloten. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Om een product te retourneren kun je ook gebruik maken van het herroepingsformulier welke je hier via deze link kunt downloaden. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden en condities lees hieronder verder.

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Artikelen gekocht bij ExoticJoy kun je retour sturen. Let er bij het retourneren van je bestelling dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • De verzegeling van het product is niet verbroken en zit in fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen het gestelde termijn moeten betalen. Wanneer je met Ideal hebt betaald, storten wij dit direct terug. zodra wij het product retour ontvangen hebben. Kosten voor het retour zenden naar ExotciJoy zijn voor u eigen rekening.

Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen de retour ontvangst op u rekening terug storten.

Indien het product toch gebruikt blijkt of beschadigd is, kunnen we kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden dit is tevens wettelijk zo bepaald:

  • Alle seks speeltjes
  • Glijmiddelen, crèmes, stimulerende middelen en tabletten
  • Condooms

Producten die onder de categorie Speeltjes vallen kunnen alleen retour gestuurd worden wanneer deze defect blijken te zijn. Wanneer er een deftect is dient dit zo snel mogelijk na ontvangst gemeld te worden bij ExoticJoy. Dit kun je doen per email info@exoticjoy.nl of via het herroepingsformulier.

Retourneren
Om een product of complete bestelling te retouneren maak je gebruik van het herroepingsformulier.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ExoticJoy een bevestiging van verzending. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je bevestiging of neem telefonisch contact met ons op. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, stort ExoticJoy het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding terug.