WooCommerce

WooCommerce

Aphrodisiac ook wel bekend als afrodisiacum. Zijn producten die in diverse vormen verkrijgbaar zijn. Aphrodisiac producten staan ook bekend dat zij rustgevend en lustopwekkend kunnen werken. De lustopwekkende stoffen kunnen een positieve reactie hebben op het libido van zowel de man als de vrouw. Deze lustopwekkers hebben een positieve uitwerking op de erotiek die plaats kan vinden in de slaapkamer en daarbuiten. De lustopwekkende producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Je kunt deze kopen als pil, poeder, vloeistof en als gel.

Meestal begin je na een half uur na inname effecten te merken en krijg je in een euforische gevoel. Bij een streling / aanraking wordt je seksueel geprikkeld waardoor deze aangenaam aanvoelen.

Aphrodisia producten worden ook veel gebruikt in parenclubs omdat, ze er ook voor zorgen dat je het erotische genot daar vaak intenser wordt beleeft doordat er een extra demensie aan toegevoegd wordt. Bij de vrouw zorgen zij ervoor dat de clitoris groter wordt. Bij de man wordt de erectie steviger en zal de erectie langer aanhouden. Er zijn ook producten die het orgasme uitstellen waardoor, het uiteindelijke orgasme als zeer explosief is.